Έλενα Τσαγκρινού: Είμαι ξετρελαμένη για την πρόκριση – Οι προβλέψεις της για την Ελλάδα

Ενθουσιασμένη με την πρόκρισή της για την Κύπρο στον τελικό της Eurovision, δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είμαστε ξετρελαμένοι. Δεν φαντάζεστε πώς νιώθουμε. Ήταν το συναίσθημα πολύ δυνατό. Η σκηνή είναι καθηλωτική. Κάθε καλλιτέχνης που έχει την ευκαιρία να βρίσκεται σε μια τέτοια σκηνή μπορεί να αισθανθεί αυτό που αισθάνθηκα κι εγώ και το αισθάνομαι κάθε φορά. Έχουν γίνει αρκετές πρόβες. Περάσαμε τον πρώτο ημιτελικό, μπήκαμε στον τελικό, είμαστε υπερήφανοι”. Όσο για το αν αισθάνεται δικαίωση, μετά τις αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου για τoυς στίχους του “El Diablo”, είπε πως “είμαι τρομερά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει ως ομάδα. Το ΡΙΚ, η Κύπρος με υποστηρίζει πάρα πολύ, είναι όλοι μαζί μου και το αποτέλεσμα έδειξε ότι όντως η κούραση και ο κόπος μας ανταμείφθηκαν, και ήμουν 100% εκεί και εγώ για το καλύτερο αποτέλεσμα στις πρόβες μας για ένα εξάμηνο, έως και τώρα που συνεχίζονται οι πρόβες ακόμη και εδώ που είμαστε. Δεν έχει χαλάρωση για εμάς… Ακούστηκαν διάφορα για το τραγούδι. Είχαν να κάνουν με το ότι είναι ένα όμορφο τραγούδι γι’ αυτήν τη διοργάνωση το οποίο αντιπροσωπεύει τη χαρά και τη διασκέδαση εκείνης της ημέρας και έτσι το βιώνω κι εγώ εδώ. Οπότε δεν μένει παρά να γιορτάσουμε τον τελικό το Σάββατο”.

Σχετικά με τα στοιχήματα είπε: “Αρχικά να πω ότι η χώρα μου με υποστηρίζει πάρα πολύ και το έχω λάβει αυτό σήμερα το συναίσθημα απίστευτα, το αισθάνομαι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και την Κύπρο και ας συνεχίσουμε μαζί στον τελικό”.

Σχολιάζοντας τη Στεφανία που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision και θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση στον τελικό αύριο Πέμπτη, προέβλεψε: “Η Στεφανία θα πάει πάρα πολύ καλά, πιστεύω, το αξίζει. Έχει κοπιάσει πολύ, είναι πολύ ωραίο το τραγούδι της και η ίδια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ