Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμα που έλαβε με αφορμή ανάρτηση κατά της ομοφοβίας – Τι απάντησε – ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας έχει ορισθεί η 17η Μαΐου. Πολλοί ήταν εκείνοι που σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την άποψη τους ότι κάθε είδους ομοφοβική συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του έπειτα από ένα μήνυμα που έλαβε από follower του, το οποίο έλεγε τα εξής: “Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό σου και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ”.

“Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής. Δεν με ενοχλεί, δεν χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δεν με αφορά πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δεν μπορώ να κάτσω να σκεφτώ για όλους το σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο καθένας μας, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει τη ζωή του. Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να νιώθει και να κάνει ότι θέλει. Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι να λέμε ότι είναι ελεύθερος ο άλλος να νιώσει για όποιον θέλει ότι θέλει”, ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ