Πρωτοψάλτη για την πανδημία: Στην καραντίνα ένιωθα σαν λιοντάρι στο κλουβί – Η σκηνή μου λείπει αφόρητα

Για την πανδημία και το πώς βίωσε το διάστημα της καραντίνας μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Σύμφωνα με όσα είπε στο OPEN, “βρέθηκα στην απόλυτη σιωπή, που ήταν εκκωφαντική”. Όπως είπε η γνωστή ερμηνεύτρια, ‘βρέθηκα από τη μια στιγμή στην άλλη στην απόλυτη αδράνεια. Γεγονός που δεν ταιριάζει καθόλου με την ψυχοσύνθεσή μου. Ήρθε το άγνωστο με δορυφόρους τον φόβο και την αγωνία. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί”.

Σύμφωνα με όσα τόνισε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, “βρήκα όμως χρόνο να δω πώς θα διοχετεύσω την ενέργειά μου. Βουτούσα βαθιά σε ό,τι έκανε την καρδιά μου να μένει ζωντανή. Καθένας από εμάς προσπαθούσε να βρει τρόπο να διατηρήσει την επικοινωνία του με το κοινό και έτσι μου γεννήθηκε και η ιδέα για την κινούμενη συναυλία στην Αθήνα. Ήταν μια ελάχιστη προσφορά προς το ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο”.

Η σπουδαία τραγουδίστρια είπε ακόμη ότι όταν τελειώσει όλο αυτό, “ονειρεύομαι να είμαι πάνω στη σκηνή με τον κόσμο κάτω, να λέμε μαζί τραγούδια, να συμμετέχουμε με τα χέρια, με τη φωνή. Θα βλέπω τα μάτια των ανθρώπων και τις εκφράσεις. Για εμένα η σκηνή είναι ένα πράγμα ιερό και μου έχει λείψει αφόρητα και αφάνταστα. Νομίζω ότι θα ανέβω στη σκηνή και ότι θα γονατίσω και θα την φιλήσω”. Ως τραγούδι της… καραντίνας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξε το “είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ