Πάνος Μουζουράκης: Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη σύντροφό του

Της Νίκης Κώτσου,

“Από όσο ξέρω, δεν παντρεύομαι”, επιβεβαιώνει στη Realnews ο Πάνος Μουζουράκης, διακωμωδώντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ντύνεται γαμπρός. Ο καλλιτέχνης έχει σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά εδώ και δύο χρόνια και μοιράζονται τη ζωή τους, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε βρίσκονται στο Λος Άντζελες, όπου διατηρούν επίσης σπίτι.

Ο Π. Μουζουράκης έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη μεγάλη παραγωγή της σειράς «Ναζντρόβια», που γυρίζεται στην Ισπανία, και στην οποία υποδύεται ένα Ρώσο εκτελεστή, που θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ωστόσο, τις ημέρες του Πάσχα βρέθηκε στην Ελλάδα. «Επέστρεψα για την Ανάσταση στην Αθήνα από την Ισπανία, παρότι δεν μας αφήνουν να δούμε τις μανούλες μας και να κάνουμε ένα χριστιανικό Πάσχα με την οικογένεια», λέει στην «R». Κι εκεί επέστρεψε μετά το Πάσχα, προκειμένου να συνεχίσει τα γυρίσματα. Μάλιστα, όπως μας είχε πει ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, η σύντροφός του τον επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική το 2018, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Σολωμού. Η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική και εξελίχθηκε σε ερωτική λίγους μήνες αργότερα. Αν και κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, το ειδύλλιο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, ειδικά την περίοδο που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Η καριέρα προηγείται

Ο Π. Μουζουράκης, λοιπόν, όχι μόνο δεν παντρεύεται, αλλά και ούτε έχει συζητήσει κάτι τέτοιο με τη σύντροφό του. Προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του και η καριέρα του, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Τζ. Βαρελά. Παρά την καραντίνα, κατάφερε να κλείσει αρκετά projects, τα οποία δεν τον κράτησαν πολύ στο σπίτι.

Προς το παρόν, είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και κινείται ανάμεσα σε Ισπανία, Αθήνα και Λος Άντζελες, όπου και θα επιστρέψει μετά το καλοκαίρι, το οποίο θα περάσει στην Ελλάδα, κάνοντας περιοδεία με τους «Ιππής» του Αριστοφάνη, που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος, και πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας και ο Χρήστος Λούλης. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στην Επίδαυρο και ο Π. Μουζουράκης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά σε αρχαία κωμωδία.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ