Δημήτρης Πέλκας: Η ρομαντική πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας, που πλέον αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ και έχει κάνει τους Τούρκους να μιλούν για εκείνον λόγω των επιδόσεών του εντός γηπέδων, είναι έτοιμος να χορέψει τον χορό του Ησαΐα στο πλευρό της αγαπημένης του Κυβέλης Μάρδα. Πρώτη η Realnews είχε αποκαλύψει τη σχέση τους, το περασμένο φθινόπωρο, όταν το ζευγάρι έφτιαξε βαλίτσες για να ξεκινήσει την κοινή του ζωή στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της τουρκικής ομάδας αποφάσισε να κάνει τις άγιες ημέρες του Πάσχα ακόμα πιο γιορτινές κι έτσι το βράδυ της Ανάστασης, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία του είπε το πολυπόθητο «ναι». Μάλιστα, η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της. «Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου είναι να βρεις κάποιον που βλέπει όλα όσα είσαι και δεν θέλει να είσαι τίποτα λιγότερο. Κάποιος που σε υποστηρίζει και σε αγαπάει ό,τι και να γίνει. Και μέσα από τα μάτια του αρχίζεις να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Αν βρείτε αυτόν τον άνθρωπο, παντρευτείτε τον (τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω)», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η σύντροφος του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόταση γάμου, το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από φίλους του, ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Η κατάληξη της σχέσης του Δημήτρη και της Κυβέλης ήταν αναμενόμενη και οι στενοί τους φίλοι τόνιζαν πως ήταν θέμα χρόνου να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Η επίσκεψή τους τον περασμένο Δεκέμβριο στο Φανάρι ήταν προφητική. Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κάτι που ήταν επιθυμία του Δ. Πέλκα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ