H Ρούνεϊ Μάρα κάνει μια διαφορετική αφιέρωση για την Ημέρα της Μητέρας

Είναι μια από τις νέες μαμάδες του Hollywood καθώς τον Σεπτέμβριο του 2020 απέκτησαν με τον Χοακίν Φίνιξ, τον γιο τους Ρίβερ. Η Ρούνεϊ Μάρα έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση για την Ημέρα της Μητέρας, η οποία συνδυάζει και την αγάπη της για το ζωικό βασίλειο, καθώς οι δύο ηθοποιοί είναι γνωστοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων και εθελοντές στο Farm Sanctuary. Έναν οργανισμό που καταπολεμά, μεταξύ άλλων, τις καταστροφικές επιπτώσεις της κτηνοτροφίας.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που μπορώ να μεγαλώσω τον γιο μου με όλους τους τρόπους που ήθελε η φύση. Και εύχομαι όλες οι μητέρες στο ζωικό βασίλειο να μπορούσαν να βιώσουν αυτόν τον ιερό μητρικό δεσμό με τα μικρά τους, χωρίς εκμετάλλευση από τους ανθρώπους», είπε η Ρούνεϊ. Προέτρεψε επίσης όλους να καλλιεργήσουν έναν «ευγενικό και πιο βιώσιμο κόσμο».

Photo by Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ο Ρίβερ – ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αδικοχαμένο αδερφό του Φίνιξ, που έφυγε στα 23 του από υπερβολική δόση ναρκωτικών – είναι ο καρπός του έρωτα του ζευγαριού που γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας «Her». Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, όπου μπορεί να διακρίνει κανείς τη χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Παρ’ ότι οι δυο τους δεν αποκάλυψαν την σχέση τους παρά τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ξανασυναντήθηκαν σε μια ακόμη ταινία τη «Μαρία Μαγδαληνή».

Ο εκκεντρικά ταλαντούχος και Οσκαρικός πλέον ηθοποιός έχει αναφέρει για τον αδερφό του πως ήταν εκείνος που τον οδήγησε στην υποκριτική και ότι «σε κάθε ταινία που έχω παίξει, υπάρχει μια σύνδεση με τον Ρίβερ. Νομίζω ότι όλοι στην οικογένεια νιώθουμε την παρουσία του και την καθοδήγησή του στη ζωή μας με διάφορους τρόπους».

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξώφυλλου: Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto via Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ