Πηνελόπη Πιτσούλη: Η Επίδαυρος είναι γκέτο – Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της – ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε στην καριέρα της, στο γιατί δεν έπαιξε ποτέ στην Επίδαυρο καθώς και στον σύζυγό της με τον οποίο είναι παντρεμένοι 56 χρόνια.

“Με τον άνδρα μου είμαστε παντρεμένοι 56 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου σχέση. Παντρεύτηκα στα 19 μου. Ο Γιώργος ήταν 26… Γνώρισα τον άνδρα μου κάνοντάς του μία ερώτηση. Ξέρετε που θα βρω τον κ. Χασάπογλου; Και μου είπε αν σου πω θα με παντρευτείς; Και την επόμενη μέρα ήρθε και με ζήτησε. Οι γονείς μου έλεγαν που τον ξέρεις αυτόν και τον παντρεύεσαι; Αλλά μόλις τον γνώρισαν τον συμπάθησαν. Δεν το μετάνιωσα όμως. Το αποδεικνύει ότι είμαστε μαζί 56 χρόνια. Ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα, ειδικά τον χειμώνα, επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα και δεν το καταλάβει… Με σπούδασε με πήγε στη δραματική σχολή. Ξέρει να αγαπάει ο Γιώργος. Όταν αγαπάει, αγαπάει. Αυτό το εισπράττεις, όσο στρίγγλα και να είσαι σαν εμένα. Μητέρα έγινα μετά από τρεις αποβολές, γέννησα την κόρη μου”, είπε η Πηνελόπη Πιστούλη μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

“Δεν θυσίασα τίποτα για την καριέρα. Πάντα πρώτα ήταν τα παιδιά μου, ο άνδρας μου, το σπίτι μου… Αν ήμουν πιο διαλλακτική και πιο πονηρή θα ήταν αλλιώς η καριέρα μου. Θα είχα κάνει πιο πολλά λεφτά, όχι πιο πολλά πράγματα. Έκανα αυτά που ήθελε και αυτά που μου άρεσαν”, σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

“Τι είναι η Επίδαυρος; Είναι ένα γκέτο, ένα κλιμάκιο που θέλει και έχει κάποιους. Άμα εσύ δεν με σκέφτεσαι εμένα μου περισσεύει. Δεν κάθισα να το ψάξω, γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ. Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Εγώ αγαπούσα το θέατρο, να είμαι στο σανίδι. Δεν με ενδιέφερε αν το λένε Επίδαυρο ή αν ήταν αλάνα. Εγώ ήθελα να παίζω. Μια χαρά πέρασα στο θέατρο, χωρίς την Επίδαυρο”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ