Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι σχέση έχει με γνωστή εταιρεία sex toys;

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τη βρετανική εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων Lovehoney, που έχει έδρα το Μπαθ, με κορυφαίο βραβείο για την εξαιρετική συνεχή ανάπτυξή της τα έξι τελευταία χρόνια. Οι πωλήσεις στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί από τις 12 εκατ. λίρες στις 56 εκατ. από το 2015, σημειώνοντας δηλαδή μία αύξηση 365%.

Το βραβείο αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να χρησιμοποιεί το έμβλημα του βασιλικού βραβείου στη διαφήμιση και στη συσκευασία της για πέντε χρόνια και θεωρείται σύμβολο ποιότητας και επιτυχίας.

Το βραβείο αυτό περιγράφεται ως η ύψιστη διάκριση για επιχειρηματική επιτυχία. Αυτή είναι η εύτερη φορά που ο λιανοπωλητής έλαβε βραβείο από τη βασίλισσα, με την πρώτη φορά να είναι πριν από πέντε χρόνια και αφορούσε την αναγνώριση για το διεθνές εμπόριο.

Η Lovehoney είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης προϊόντων για ενηλίκους στο διαδίκτυο. Μετά την πρώτη διαδικτυακή βάση της στην κρεβατοκάμαρα ενός από τους ιδρυτές της, πλέον έχει άλλα οκτώ site παγκοσμίως σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδά και Νέα Ζηλανδία. Έχει μία πελατειακή βάση 2,2 εκατ. ανθρώπων και στην εταιρεία εργάζονται 300 άνθρωποι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ