Πυλαρινός: Εγώ κόλλησα κορονοϊό την Βάλια Χατζηθεοδώρου – Η καραντίνα ήταν δύσκολη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Alcatrash επέστρεψαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι” μετά την ανάρρωσή τους από τον κορονοϊό. Όλα τα μέλη πλην του, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου ήταν θετικοί και βρίσκονταν σε καραντίνα. Πλέον όλοι είναι υγιείς και επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Πέτρος Πυλαρινός αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα την καραντίνα και κόλλησε τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ