Πένυ Αγοραστού – Ζώης Ζάιντ: Το τέλος μίας σχέσης

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Eλεύθερη και ωραία είναι και πάλι η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, μετά τον χωρισμό της από τον Ζώη Ζάιντ. Η τηλεοπτική Λατάνια της κωμικής σειράς «Έλα στη θέση μου» και ο γοητευτικός οδοντίατρος ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους εδώ και τρεις μήνες. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει δημοσιοποιήσει την αλλαγή αυτή στην προσωπική του ζωή. Ο Ζ. Ζάιντ είναι χειρουργός οδοντίατρος, με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική, ενώ εδώ και 10 χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια.

Η Π. Αγοραστού ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που θέλουν να μιλούν μόνο για την καλλιτεχνική πορεία τους, γι’ αυτό και επιλέγει να μην προβάλλει τις προσωπικές σχέσεις της. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα την περασμένη άνοιξη, οπότε και ξεκίνησαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Στην αρχή της σχέσης τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες μικρές εξορμήσεις σε περιοχές της Ελλάδας και όλα έδειχναν ότι ένας μεγάλος έρωτας μόλις είχε γεννηθεί. Όμως, το ειδύλλιο δεν προχώρησε στο στάδιο της συγκατοίκησης, παρά την ειδική συνθήκη της καραντίνας. Η φλογερή κοκκινομάλλα είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που ανήκει στους τυχερούς του επαγγέλματος. Παρά την κρίση που έχει φέρει στον καλλιτεχνικό χώρο η πανδημία, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται για πέμπτη σεζόν από τη συχνότητα του Alpha.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ