Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον θάνατο της μητέρας της

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μιλώντας στην εκπομπή ‘Μεσάνυχτα’ αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει που την έκανε να χάσει αρκετά κιλά.

“Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Πήρα δύο τρία χάπια, δεν περνούσε με τίποτα. Δεν μπορούσα να γυρίσω ούτε δεξιά – ούτε αεριστερά. Την κοιλιά μου δεν μπορούσα να την πιάσω. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Έχεις οξεία εκκολπωματίτιδα. Σε προλαβαίνουμε δεν σε προλαβαίνουμε, πρέπει να βάλουμε ενδοφλέβιες αντιβιώσεις” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εκκολπωματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά ή από κακή διατροφή, από παχυσαρκία, άγχος και στρες… Είχα πιεστεί πολύ επαγγελματικά και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Ο Θεός με φύλαξε… Αυτό ήταν το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί δεν μπορούσα να αγκαλιάσω το παιδί μου. Έτσι αδυνάτισα.Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα τα πολλά κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Είχα πάθει αβιταμίνωση μου έπεσαν τα μαλλιά… Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες. Πάσχω από ινομυαλγία”, είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

“Την μαμά μου την έχασα 16 Δεκεμβρίου. Την έχασα από καρκίνο στο αίμα. Διαγνώστηκε μέσα Ιουνίου. Ποτέ δεν της είπαμε ότι έχει καρκίνο στο αίμα, αλλά το ήξερε… Ήξερα ότι θα πεθάνει η μητέρα μου. Φτάνω στον Βόλο και είπα δεν με ενδιαφέρει θα την δω την μητέρα μου παρόλο που δεν άφηναν λόγω covid. Λέω πεθαίνει. Πήρα τηλέφωνο και έκανα έναν ψιλοκαβγά. Έκανα τεστ covid, μπήκα και την είδα, δεν μπορούσε να μιλήσει. Την είδα μόνο 5 λεπτά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου γιατί ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μιλήσαμε με τα μάτια… Μου έπιανε το χέρι σφιχτά και η νοσοκόμα ήρθε να με βγάλει έξω αλλά η μητέρα μου με κρατούσε με όλη την δύναμη που είχε. Γιατί εγώ να φύγω στα 5 λεπτά που την μάνα μου την έβλεπα για τελευταία φορά στην ζωή μου; Γιατί να με τραβούν έξω; Με τραβούσαν, την χαιρετούσα και με κρατούσε σφιχτά. Δεν θα την ξαναδώ και δεν θα την ακουμπήσω ξανά. Δεν έπλυνα το χέρι μου για 24 ώρες. Βγήκα σε δραματική κατάσταση από εκεί. Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου. Χίλιες ζωές να είχα, θέλω την ίδια μάνα και τον ίδιο πατέρα”, είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα με δάκρυα στα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ