Grimes: Το περίεργο τατουάζ της συντρόφου του Έλον Μασκ – Οι topless ΦΩΤΟ και οι “εξωγήινες ουλές”

Η Grimes, σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Έλον Μασκ, δημοσίευσε στα social media το νέο και άκρως περίεργο τατουάζ της. Μοιράστηκε τον απίστευτα λεπτομερή σχεδιασμό και τη διαδικασία του τεράστιου νέου τατουάζ που έκανε με λευκή μελάνη. Η 33χρονη μουσικός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Claire Elise Boucher, αποκάλυψε “τις όμορφες εξωγήινες ουλές”, όπως τις αποκάλεσε.

Το τατουάζ καλύπτει όλη την πλάτη της και δημιουργός είναι ο καλλιτέχνης τατουάζ Nusi Quero, τον οποίο περιέγραψε ως «εξωγήινο εγκέφαλο». Στο σχέδιο βοήθησε και ο καλλιτέχνης Tweak T.

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η Grimes έδωσε ένα… μήνυμα στην εξωγήινη δραστηριότητα, δεδομένης της πρόσφατης έκφρασης των σχεδίων της για μετεγκατάσταση στον Άρη όταν γίνει 50 ετών, ώστε να βοηθήσει στην ανέγερση μιας ανθρώπινης αποικίας, ενώ ο αγαπημένος της Έλον αποκάλυψε ότι σκοπεύει να νικήσει τη NASA και να φτάσει πρώτος στον Κόκκινο Πλανήτη.

Τον περασμένο μήνα, η Grimes έκανε αναρτήσεις στο Instagram, για να εκφράσει τα εξωγήινα… ενδιαφέροντά της εν μέσω των συνεχιζόμενων προσπαθειών του συντρόφου της για να καταστήσει εφικτό το ταξίδι στον Άρη. Ο γιος τους, με το πρωτότυπο όνομ X Æ A-Xii, σύμφωνα με την τραγουδίστρια είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ταξίδι.

«Έτοιμος να πεθάνει με το κόκκινο χώμα του Άρη κάτω από τα πόδια μου Starbase Tx» γράφει η λεζάντα.

Οι δοκιμές με τους πυραύλους βέβαια δεν πάνε όπως θα ήθελε το ζευγάρι. Στα τέλη Μαρτίου, με ανάρτησή του στο twitter ο ιδρυτής της SpaceX ανακοίνωσε ότι και η τέταρτη δοκιμαστική πτήση του πυραύλου Starship απέτυχε, όπως και οι τρεις προηγούμενες, καθώς το πρωτότυπο εξερράγη. «Κάτι σοβαρό συνέβη τη στιγμή της καθόδου. Θα πρέπει να διαπιστώσουμε τι ήταν, αφού εξετάσουμε τα συντρίμμια, αργότερα σήμερα», έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ