Κώστας Σπυρόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος. Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’ ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είπε πως και η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, Χριστίνα Πολίτη, έχει κορονοϊό αλλά είναι ασυμπτωματική και αναρρώνει σπίτι της.

“Να σας δώσω μία είδηση για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο, έχουμε πάρει άδεια για να το πούμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε:

“Ξεκίνησαν τα συμπτώματα πριν από μερικές μέρες, είχε πυρετό, έπεσε το οξυγόνο στο αίμα κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα και έκανε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και η σύντροφός του, η Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει και εκείνη κορονοϊό. Όμως έχει παραμείνει σπίτι, είναι ασυμπτωματική”.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.