Μάρκος Σεφερλής: Το θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show αποκάλυψε τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία ‘Πλάι Σου’, το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

“Μου αρέσει πάρα πολύ το 5×5 σαν παιχνίδι. Μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα που υπάρχει στο παιχνίδι. Βγάζουμε τέσσερα – πέντε επεισόδια την ημέρα και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Ερχόμαστε με χαμόγελο και φεύγουμε με χαμόγελο, χωρίς κούραση”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

“Το επόμενο πρότζεκτ που έχουμε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 είναι ένα σίριαλ του ΒΒC, μία τηλεοπτική κωμική σειρά η οποία γυρίζεται μπροστά σε κοινό… Δεν είχε γίνει στην Ελλάδα σίριαλ με κοινό, όπως είναι τα ‘Φιλαράκια’ και όλα αυτά τα σίριαλ που παίζονται στο εξωτερικό. Θα γίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα… Η νέα μου παράσταση λέγεται ‘Mark Clip ο Ντίλερ Του Γέλιου’, θα τραπάρω στη σκηνή”, σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

“Άνοιξα ένα παντοπωλείο με την ονομασία ‘Πλάι σου’, γιατί ήθελα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και κυρίως σε οικογένειες… Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει μεγάλο πρόβλημα οικονομικό, ειδικά μέσα στην πανδημία. Ήθελα να είμαι δίπλα σε περισσότερους ανθρώπους από όσους ήμουν τα τελευταία χρόνια και να μην είμαι μόνος μου. Να βρεθούν και άλλοι που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Είναι ένα παντοπωλείο που απευθύνεται σε κυρίως οικογένειες που δεν έχουν τα βασικά υλικά αγαθά… Έχω σκοπό να κάνω κάποιες παραστάσεις που ο κόσμος δεν θα πληρώνει εισιτήριο, αλλά θα φέρνει είδη πρώτης ανάγκης για το παντοπωλείο… Το μήνυμα που θέλω να περάσει είναι ότι θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ