Γιώτα Γρίβα: Με τιμά υπερβολικά που η Φυλιώ Πυργάκη με θεωρεί διάδοχό της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Σαρακατσάνα τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών Γιώτα Γρίβα μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show αναφέρθηκε στην επιτυχημένη της πορεία και την τιμητική αναγνώριση από την Φυλιώ Πυργάκη που τη θεωρεί άξια διάδοχό της.

“Με τιμά υπερβολικά που η Φυλιώ Πυργάκη με θεωρεί διάδοχό της και ταυτόχρονα με φορτώνει με πάρα πολύ βάρος. Είναι μεγάλη ευθύνη να σε συγκρίνουν με τη Φυλιώ Πυργάκη. Η Φυλιώ είναι αξεπέραστη, είναι μία, δεν ξαναγεννιέται άλλη. Ήταν από τις πρώτες που με αγκάλιασαν και με στήριξε να προχωρήσω. Την αγαπώ πάρα πολύ”, είπε η Γιώτα Γρίβα.

“Ασχολήθηκα με τη Βυζαντινή μουσική για δύο χρόνια. Έχω σπουδάσει ευρωπαϊκή μουσική. Είμαι Σαρακατσάνα, είμαι γεννημένη στη Βουλγαρία. Είμαι από τους Σαρακατσάνους αυτούς που έφυγαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εγκλωβίστηκαν με το κλείσιμο των συνόρων. Έμειναν πάρα πολλές οικογένειες στη Βουλγαρία. Είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη εκεί, αλλά το αίμα το ελληνικό και αυτή η συνείδηση η ελληνική ήταν μέσα μου από όταν ήμουν μικρή”, σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών.

“Από τη μία έχω ένα καημό που δεν μεγάλωσα εδώ, που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω σε ένα ελληνικό σχολείο. Γιατί τα ελληνικά που ξέρω, τα ξέρω από την οικογένειά μου και μετέπειτα που ήρθα εδώ. Από το 2003 μένω μόνιμα στην Αθήνα. Ήρθα στην Ελλάδα 23 ετών, ολομόναχη”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ