Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Μου αρέσει η ειλικρίνεια – Δεν προσποιούμαι ούτε οργασμό στη ζωή μου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μιλώντας στην εκπομπή The 2night show αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκε από τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor.

“Όταν γύρισα στην Ελλάδα και είδα τα επεισόδια του Survivor μου φάνηκα πολύ στεναχωρημένη, ενώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να γελάω. Δεν περνούσα καλά εκεί. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να μου κάνουν χιούμορ, αλλά δεν μπορώ τις ύπουλες επιθέσεις. Πιο πολύ εκτιμώ κάποιον σαν τον Τριαντάφυλλο που κάνει τη στρατηγική του, αλλά φαίνεται τι κάνει, πάρα κάποιους που σε πλησιάζουν, τους εμπιστεύεσαι και υποκρίνονται. Δεν μου αρέσει η προσποίηση. Εγώ δεν προσποιούμαι ούτε οργασμό στη ζωή μου. Μου αρέσει η ειλικρίνεια… Ήμουν ο εαυτός μου. Οι δικοί μου άνθρωποι καταλάβαιναν ότι δεν είμαι καλά. Ήθελαν να καθίσω παραπάνω γιατί περνούσαν καλά… Στο Survivor έμεινα ένα μήνα”, είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Στο ερώτημα ποιους παίκτες ξεχωρίζει η Ασημίνα Ιγγλέζου απάντησε: “Πρώτος από όλους ο Τζέιμς. Εκτιμώ σαν προσωπικότητα τον Παύλο Γαλακτερό, ο Νίκος Μπάρτζης είναι γνήσιος, η Μαριαλένα είναι δυναμική αθλήτρια και ο Ηλίας είναι δυνατός παίκτης. Η Καρολίνα έχει δείξει έναν χαρακτήρα που δεν μου αρέσει”.

“Δεν συμφωνώ ότι λόγω της πείνας και της κακουχίας μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας σου. Ίσα – ίσα βγαίνει ο χαρακτήρας που έχουμε κάπου κρυμμένο μέσα μας. Αυτό που βλέπουμε δεν απέχει από την πραγματικότητα”, σημείωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ