Σταμάτης Σπανουδάκης: Η μαυρίλα από τα ναρκωτικά, οι σκέψεις για αυτοκτονία και πώς σώθηκε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σταμάτη Σπανουδάκη. Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε για την πορεία της καριέρας του αλλά και για την προσωπική του ζωή. “Χωρίς την σύζυγό μου, την Ντόρη, δεν υπάρχω. Ήταν η πρώτη που με πίστεψε. Η χαρά της είναι να δουλεύω” περιέγραψε.

“Ο έρωτας για μένα είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον” τόνισε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

“Το ροκ και τα ναρκωτικά της εποχής ήταν ένα πράγμα, μια μόδα” είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης και συνέχισε λέγοντας, ότι μαζί με τη τότε σύντροφο του Ντόρη έφτασαν στο σημείο να σκεφτούν ακόμα και την αυτοκτονία για να φύγουν από τη τότε μαυρίλα που ένιωθαν. “Είναι η μαυρίλα που σου έρχεται από τα ναρκωτικά”, είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης και συνέχισε: “Ένας άνθρωπος μου μίλησε για τον Χριστό και λέω τι λέει ο τρελός γιατί ήμουν προς το Βουδισμό τότε και κάποια στιγμή όταν έφτασα και σε άλλη μια μαυρίλα μίλησα στον Χριστό και του είπα εάν υπάρχεις δείξτο μου τώρα και θα είμαι δικός σου μια ζωή, αλλιώς άσε με ήσυχο, και μου το έδειξε, αυτό δεν εξηγείται” είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

“Παράτησα τις σπουδές και κλείστηκα στο σπίτι για δύο μήνες με την Ντόρη η οποία είχε πιστέψει πιο πριν από εμένα. Η εικόνα της έπαιξε μεγάλο ρόλο σε εμένα” πρόσθεσε.

“Την Κυριακή πήγα στην εκκλησία και έπεσα κάτω και ήρθε ο παπάς και προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και τότε σηκώθηκα και ένιωσα χριστιανός. Διάβασα τη βίβλο για δύο μήνες και εκεί μου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα. Γυρνώντας στην Ελλάδα το πρώτο που έκανα πήγα για 15 ημέρες στο Άγιο Όρος και εκεί άκουσα τη βυζαντινή μουσική, ένα πράγμα μυστικό, χωρίς φώτα, με τους Αγιορείτες”, αποκάλυψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ