Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε κρυφά με πολιτικό γάμο

Της Νίκης Κώτσου,

Η Θεοδώρα, κόρη του Κώστα Βουτσά, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου, παντρεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Νίκο Πατινιωτάκη. «Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος», δηλώνει η Θ. Βουτσά αποκλειστικά στη Realnews και συμπληρώνει: «Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά, το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν». Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα και ήθελαν να γίνει μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους. «Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας, αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάλουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα κι εγώ», μας λέει η Θεοδώρα.

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Βούλας – Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη, η οποία ήταν επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά: «Ήταν φίλη του μπαμπά και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά», εξομολογείται η Θ. Βουτσά. Το «παρών» στον πολιτικό γάμο έδωσαν μόνο έξι άτομα: «Οι γονείς μας, τα αδέλφια μας, Νικολέτα και Κώστας, η κουμπάρα, παιδική μου φίλη, Εύη Καββαδά, και ο Θωμάς Κανατάς». Η απουσία του Κώστα Βουτσά ήταν αισθητή, όλοι όμως τον ένιωθαν κοντά τους. «Αντί για μπομπονιέρες, δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ηταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο, και στο προσκύνημα και στην κηδεία», λέει η Θεοδώρα.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις αποκαλύπτει ότι η βάφτιση της κόρης τους θα γίνει μαζί με το πάρτι του γάμου, το οποίο δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Οκτώβριο. «Όταν περάσει καιρός και το πένθος μαλακώσει, θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι και θα γιορτάσουμε με τους φίλους μας τον γάμο και τη βάφτιση. Η βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμα, γιατί έχουμε πένθος, αλλά θα γίνει του χρόνου, όταν κάνουμε και τη δεξίωση για τον γάμο».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ