Θύμα κλοπής η Μπιγιονσέ – Περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια η λεία

Με κλοπιμαία αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων έφυγαν ληστές από τους αποθηκευτικούς χώρους που νοικιάζει η Μπιγιονσέ και φυλάσσει τα πολύτιμα αντικείμενά της στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου, τρεις αποθηκευτικοί χώροι έγιναν δύο φορές στόχος διαρρηκτών στην αρχή του μήνα και οι δράστες άρπαξαν ακριβές τσάντες και φορέματα. Αν και οι αποθηκευτικοί χώροι νοικιάζονται από την εταιρεία παραγωγής της, Parkwood Entertainment, τα πολύτιμα αντικείμενα που εκλάπησαν ανήκουν στην popstar, όπως μεταδίδει το ΤΜΖ.

Λέγεται ότι οι διαρρήκτες επέστρεψαν έπειτα από μία εβδομάδα μετά το αρχικό χτύπημα και διέρρηξαν τρεις αποθηκευτικές μονάδες στις ίδιες εγκαταστάσεις, φεύγοντας με τσάντες, παιδικά παιχνίδια και φωτογραφίες που ανήκαν σε έναν από τους στιλίστες της Μπιγιονσέ, η οποία δεν είναι η μόνη διάσημη που έπεσε πρόσφατα θύμα διάρρηξης.

Η Μάιλι Σάιρους έγινε στόχος πριν από μερικές εβδομάδες, όταν κλέφτες άρπαξαν ρούχα, αναμνηστικά και οικογενειακές φωτογραφίες από τους αποθηκευτικούς της χώρους. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνά τη ληστεία της Μπιγιονσέ, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ