Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ξανά στο χειρουργείο

Το πιο δύσκολο χειρουργείο περιμένει τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μετά το ατύχημά του, καθώς τη Δευτέρα κάνει εισαγωγή και την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο κεφάλι. Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, την επέμβαση θα κάνουν δύο εξαίρετοι χειρουργοί, ένας πλαστικός χειρουργός και ένας νευροχειρουργός, που θα πάρουν μέρος οστού από το κεφάλι και θα το τοποθετήσουν στο μέτωπο. Φοβούνται τις λοιμώξεις και γι’ αυτό δεν θα πάρουν ξένο σώμα.

Ο παρουσιαστής έχει μπροστά του ένα δύσκολο 15ήμερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, αν πάνε όλα καλά και επιστρέψει σπίτι του, πλέον θα πρέπει να κάνει άλλο ένα χειρουργείο στα μάτια του, καθώς μετά το ατύχημα έχει επηρεαστεί η όρασή του και έχει ανέβει ο στραβισμός του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ξεκίνησε έπειτα από ατύχημα το ξημέρωμα της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου του 2017, όπου συμμετείχε σε γύρισμα για την εκπομπή “Στην Υγειά μας βρε παιδιά”. Φέρεται ο παρουσιαστής να προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο στα νότια προάστια.

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ