Μελίνα Ασλανίδου: Διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική της ζωή – Η οργισμένη ανάρτηση

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή. Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Secret αναφέρει πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Χανιώτη επιχειρηματία Μιχάλη Κουκουτσάκη.

Η Μελίνα Ασλανίδου σε Insta stoty το διαψεύδει και σημειώνει πως θα κινηθεί νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σπιλώνει την ακεραιότητα της και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική της ζωή.

“Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!”, έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Μιχάλη Κουκουτσάκη μιλώντας στο zarpanews.gr ανέφερε: “Εξεπλάγην και εγώ από τα δημοσιεύματα, καθώς η σχέση μου με την κα Ασλανίδου είναι καθαρά φιλική”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ