Σάλος με το photoshop της Μαντόνα: Έβαλε το κεφάλι της στο σώμα άλλης γυναίκας – Γιατί την κατηγορεί θαυμάστριά της

Η Μαντόνα κατηγορείται ότι έκανε photoshop σε μία φωτογραφία που ανέβασε το 2015 στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για την προώθηση του άλμπουμ της Rebel Heart.

Η Amelia Goldie σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αναφέρει ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία το πρόσωπο προφανώς και ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια αλλά το σώμα ανήκει στην ίδια. Η διάσημη τραγουδίστρια όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram δεν έκανε καμία αναφορά ότι η εικόνα έχει δεχθεί επεξεργασία.

Μιλώντας στο BuzzFeed η 28χρονη είπε ότι αρχικά θεώρησε πως πρόκειται για αστείο αλλά μετά συνειδητοποίησε πως δεν ήταν, καθώς η φωτογραφία ήταν δημοσιευμένη στον προσωπικό λογαριασμό της Μαντόνα.

“Προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω Instagram με την ομάδα της δύο φορές, αλλά δεν έλαβα απάντηση” είπε.

Μοιράστηκε τη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό στο Instagram το 2017, γράφοντας: “Δύο χρόνια σήμερα από τη στιγμή που η βασίλισσα Μαντόνα χρησιμοποίησε μία φωτογραφία μου στο Instagram της με το πρόσωπό της αντί για το δικό μου. Εξακολουθεί να είναι το πιο περίεργο/ πιο αστείο πράγμα που μου συνέβη ποτέ”.

Στις 10 Μαρτίου, η Amelia Goldie μοιράστηκε ξανά την ίδια φωτογραφία, όπου κέρδισε την προσοχή δύο εκατομμυρίων χρηστών του TikTok. “Όταν η Μαντόνα δημοσιεύει μία φωτογραφία της στο Instagram για να προωθήσει το άλμπουμ της, αλλά στην πραγματικότητα είναι το σώμα σου (δεν αστειεύομαι)” έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ