Σάρον Στόουν: Η αποκάλυψη για την επίμαχη σκηνή στο “Βασικό Ένστικτο” που θα προκαλέσει αίσθηση

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σάρον Στόουν όσον αφορά στον ρόλο της στο “Βασικό Ένστικτο” που την κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ, στα απομνημονεύματά της “Τhe Beauty of Living Twice”, απόσπασμα του οποίου δημοσίευσε το Vanity Fair.

Σύμφωνα με αυτά που αποκαλύπτονται η Χολιγουντιανή σταρ έπεσε θύμα απάτης στην περιβόητη σκηνή όπου σταυρώνει τα πόδια της τη στιγμή της ανάκρισης και δείχνει τα γεννητικά της όργανα τόσο στους αστυνομικούς που την ανακρίνουν όσο και στους θεατές.

Η 63χρονη σταρ υποστηρίζει ότι της ζήτησαν να βγάλει το εσώρουχό της επειδή “το λευκό αντανακλούσε το φως” και ότι ένα μέλος του συνεργείου τη διαβεβαίωσε ότι στην ταινία δεν θα φαίνεται τίποτα. Η ηρωίδα που υποδυόταν η Στόουν, Κάθριν Τρεμέλ, σταυρώνει αρκετές φορές τα πόδια της χωρίς να φορά εσώρουχο, στο θρίλερ το 1992 στη σκηνή της ανάκρισης. Η ίδια η σταρ επισημαίνει ότι δεν είχε ιδέα πως θα δείξουν κανονικά τα πάντα και μάλιστα όταν είδε την τελική μορφή της ταινίας χαστούκισε τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόφεν. Όπως υποστήριξε η Σάρον Στόουν κλήθηκε να παρακολουθήσει την ταινία “σε ένα δωμάτιο γεμάτο από ατζέντηδες και δικηγόρους, περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με την ταινία. Έτσι είδα τη σκηνή με τον κόλπο μου για πρώτη φορά, πολύ μετά από τότε που μου είπαν “δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, απλώς θέλω να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς το λευκό αντανακλά το φως, οπότε ξέρουμε ότι φοράς εσώρουχα” έγραψε στα απομνημονεύματά της. “Ναι, υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα, αλλά αφού εγώ είμαι η μία με τον κόλπο υπ’ αμφισβήτηση, ας πω: Οι άλλες απόψεις είναι αηδίες, εκεί πάνω ήμουν εγώ και τα γεννητικά μου όργανα. Μετά την προβολή χαστούκισε τον σκηνοθέτη “Πολ, έφυγα, πήγα στο αυτοκίνητο και κάλεσα τον δικηγόρο μου, Μάρτι Σίνγκερ”.

Ο Μάρτι, όπως υποστήριξε εκείνη, της είπε ότι η ταινία δεν μπορεί να προβληθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Screen Actors Guild. “Δεν ήταν νόμιμο να τραβήξουν το φόρεμά μου με αυτόν τον τρόπο. Ενημέρωσα τον Πολ για τις οπτικές που ο Μάρτι μου είχε πει. Βεβαίως, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε επιλογή, ήμουν απλώς μια ηθοποιός, μια γυναίκα, τι επιλογές μπορούσα να έχω; Αλλά είχα επιλογές. Οπότε σκεφτόμουν και σκεφτόμουν και επέλεξα να επιτρέψω αυτήν τη σκηνή στην ταινία. Γιατί; Επειδή ήταν σωστό για την ταινία και για τον χαρακτήρα. Και επειδή έπειτα απ’ όλα την είχα κάνει”.

Ο 82χρονος Βερχόφεν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Στόουν το 2017. “Η Σάρον λέει ψέματα. Κάθε ηθοποιός ξέρει τι θα δει αν της ζητήσεις να βγάλει το εσώρουχο και να κοιτάξει προς εκεί που είναι η κάμερα”.

Η Σάρον πάντος περιέγραψε και τον σεξισμό που αντιμετώπισε πριν γυρίσουν το “Βασικό Ένστικτο” αποκαλύπτοντας ότι παραγωγός της είπε να “γ@@@@εί με τον συμπρωταγωνιστή μου ώστε να έχουμε χημεία στην οθόνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ