Κονδυλάτος για Κοψιδά: Πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολλή μανία

ΟΠερικλής Κονδυλάτος σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor.

“Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!!. Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, δύο για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διασημοι και μετά ως Κόκκινοι” αναφέρει ο πρώην παίκτης, ο οποίος έκανε αίσθηση με τις κόντρες και τις “δηλητηριώδεις” ατάκες του.

“Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρισαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορα του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνίστηκαμε ενάντια σε εικοσαχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικοτητα μας, και αυτό μας ενώνει” περιγράφει.

“Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία” καταλήγει ο Περικλής.

Τι δήλωσε ο Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του

“Ρίσκαρα και έχασα, έτσι είναι τα παιχνίδια, και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά γιατί πρώτον θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου και επίσης χαίρομαι γιατί με τη ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει” τόνισε. “Δεν θέλει να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ όπως είναι η αλήθεια, η υγεία, η ευθύτητα, η ακεραιότητα, αλλά θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλο αυτό. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά, παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και συζητήσεις. Από μακριά θα στέλνω την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια στην κόκκινη ομάδα” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ