Xάρι-Μέγκαν: Το Παλάτι απαντά στις “μη παραγωγικές συζητήσεις” με σιωπή

Ένταση προκλήθηκε εκ νέου στις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν με τα Ανάκτορα, όταν το ζευγάρι μοιράστηκε λεπτομέρειες από ιδιωτική οικογενειακή συζήτηση με φίλη τους δημοσιογράφο, αναφερόμενα στην Γκέιλ Κινγκ, παρουσιάστρια του CBS.

Η δημοσιογράφος, επιστήθια φίλη της Όπρα Γουίνφρεϊ και πολύ καλή φίλη της Μέγκαν, μιλώντας σε εκπομπή του CBS είπε πως υπήρξε η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πατέρα του πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και πως οι συζητήσεις ήταν “μη παραγωγικές”. Μάλιστα, η Κινγκ υποστήριξε ότι η Μέγκαν έχει έγγραφα με τα οποία μπορεί να πιστοποιήσει πως όλα όσα είπε στην Όπρα είναι αλήθεια, σαν μια επικαλυμμένη απειλή προς τα Ανάκτορα. Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονο της Μέγκαν ότι ακόμη κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Το γεγονός ότι οι Σάσεξ επέλεξαν να αποκαλύψουν ευαίσθητες συζητήσεις ανάμεσα στα ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας έγινε δεκτό με παγωμένη αντίδραση από τα Ανάκτορα. “Κανένας από τους οίκους -η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ- δεν θα σχολιάσουν ιδιωτικές συζητήσει” είπε ανώτερη πηγή των Ανακτόρων.

Πάντως, τόσο οι Ουίνδσορ όσο και ανώτατοι αξιωματούχοι το είδαν ως μία απόλυτη προδοσία εμπιστοσύνης και εμπόδιο στις προσπάθειες να χτιστούν γέφυρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ