Εξιτήριο για τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο – Επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ έπειτα από έναν μήνα- ΦΩΤΟ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου πήρε το πρωί της Τρίτης ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, έπειτα από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας.

Η αστυνομία είχε φροντίσει να ασφαλίσει τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και είχε αποκλείσει οποιαδήποτε κίνηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρησή του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος έκανε και επέμβαση στην καρδιά. Όπως αναφέρει η Dailymail ο 99χρονος μεταφέρθηκε με καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο St Bartholomew για αντιμετώπιση προβλήματος στην καρδιά στις 3 Μαρτίου, τρεις μήνες πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια. Στη συνέχεια επέστρεψε στο νοσοκομείο King Edward VII, στο οποίο είχε γίνει αρχικά η εισαγωγή του στις 16 Φεβρουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αδιαθεσία που ένιωσε, προκαλώντας αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού δεν κατάφερε να επισκεφτεί τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η βασίλισσα λάμβανε ενημερώσεις καθημερινά για την κατάσταση του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά δεν θα της επέτρεψαν να τον επισκεφθεί ούτε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Σεντ Μπαρτς στο Λονδίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ