Άννα Πρέλεβιτς: Βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού

Της Νίκης Κώτσου,

“Πάντα έβαζα την προσωπική μου ζωή ως προτεραιότητα. Τώρα βάζω τα επαγγελματικά μου. Είμαι σχεσάκιας, όμως, οπότε ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα μπω σε σχέση”, δήλωνε η Άννα Πρέλεβιτς στη Realnews στις αρχές Ιανουαρίου, σαν να ήξερε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα αισθηματικά της, αφού πλέον δεν είναι μόνη. Η όμορφη κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς μόλις ερωτεύτηκε.

Εδώ και περίπου ένα μήνα είναι ζευγάρι με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, η Άννα γνωρίζεται με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και λέγεται ότι στο άκουσμα της είδησης η Δ. Νομικού χάρηκε πολύ.

Ωστόσο, επειδή η σχέση της είναι σε πρώιμο στάδιο, είναι απόλυτα λογικό να επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, ακόμη και σε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος η ίδια λέει: “Είναι όλα πολύ φρέσκα και δεν επιθυμώ να σχολιάσω κάτι”.

Ο Νικήτας ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Με την αδελφή του έχει άριστη σχέση. “Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν τον σκύλο με τη γάτα. Από το γυμνάσιο και μετά, έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου, όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από τα επαγγελματικά μέχρι και τα προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση”, είχε γράψει στο blog της η Δ. Νομικού.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ