Ελένη Μενεγάκη: Χαμός στα social media για τα ψώνια στη Βαρβάκειο

Χαμός έχει ξεσπάσει με την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της στη Βαρβάκειο αγορά. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια την Κυριακή ανέβασε δύο φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας και έγραψε: “Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας!”.

Η ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς χρήστες του Instagram. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η γνωστή παρουσιάστρια δεν τήρησε τους περιορισμούς του lockdown καθώς πήγε για ψώνια σε περιοχή που βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια.

Κάποια από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν: “Πριν λίγο καιρό λέγατε στον κόσμο να ψωνίζει από τα μαγαζιά της γειτονίας τους. Τι έγινε δεν έχετε ψαράδικα στα Μελίσσια?”, “Κα Μενεγάκη, έχετε υπ’οψη σας τα περιοριστικά μέτρα”, “Να υποθέσω ότι πήγες με τα πόδια μέχρι εκεί!!!! Αλλά για κάποιους σαν και εσένα τα μέτρα δεν ισχύουν φυσικά!!! Σκέφτηκες ότι υπάρχουν οικογένειες που ούτε λαγάνα μπορούν να αγοράσουν με τα 534 ευρώ ενώ εσύ σουλατσάρεις και ψωνίζεις γαρίδες και διάφορα. Άντε μαζευτείτε λίγο”.

Ο Βασίλης Σίμος πρώην παίκτης του Survivor από τον πάγκο του στη Βαρβάκειο αγορά σχολίασε την πολυσυζητημένη επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στην ψαραγορά καθώς και την ατάκα που του είπε ο Ματέο Παντζόπουλος.

“Θα στείλω ένα σαλάχι στο Τριαντάφυλλο, να φάει. Τριαντάφυλλε μην ανησυχείς, είμαι εδώ για σένα. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, προσπαθούμε και εμείς να είμαστε εδώ, τηρούμε τα μέτρα, πιστεύω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε και τις προηγούμενες ημέρες είχε πολλή δουλειά. Έρχεται ένας πελάτης – με τις μάσκες δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται. Του λέω πάρε χταποδάκι, καλαμαράκι, και μου απαντάει “δεν αποφασίζω εγώ, το αφεντικό”. Πού να καταλάβω ότι ήταν ο κύριος Παντζόπουλος και γυρνάω και βλέπω την Ελένη. Ελένη εσύ είσαι το αφεντικό; Πήρε μεγάλες γαρίδες, πήρε από όλα” είπε ο Βασίλης Σίμος, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε του ΟΡΕΝ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ