Ανατροπή στις φήμες χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ

Διέψευσαν την είδηση του χωρισμού τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, με κοινή δήλωσή τους που δημοσιεύτηκε στο ΤΜΖ. Σύμφωνα με αυτή, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, σημειώνοντας ότι οι αναφορές για χωρισμό είναι “ανακριβείς”.

Οι φήμες άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου όταν πασίγνωστα Μέσα και ειδησεογραφικά site όπως τα Page Six, People και TMZ δημοσίευσαν τον χωρισμό, επικαλούμενα ανώνυμη πηγή που τους είπε ότι το ισχυρό ζευγάρι “έπεσε σε ξέρα” και ανεπίσημα έχει χωρίσει.

Ωστόσο, Λόπεζ και Ροντρίγκεζ διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες σημειώνοντας στην κοινή τους ανακοίνωση: “Όλες οι αναφορές είναι ανακριβείς. Δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα”. Επιπλέον, σύμφωνα με το ΤΜΖ, αυτά τα θέματα πάνω στα οποία το ζευγάρι “δουλεύει” δεν έχει σχέση με τρίτο άτομο στη σχέση τους.

Λόπεζ και Ροντρίγκεζ άρχισαν να βγαίνουν το 2017, ενώ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2019.

Η πηγή φέρεται να είπε στο περιοδικό People: “Εκείνη δουλεύει στη Δομινικανή Δημοκρατία, εκείνος είναι στο Μαϊάμι οπότε είναι δύσκολο να συναντηθούν, ειδικά με την καραντίνα και τον κορονοϊό”. Η μυστηριώδης πηγή πρόσθεσε ακόμη ότι το ζευγάρι “έπεσε σε ξέρα” και έχει συζητήσει τον χωρισμό, -ποτέ δε χώρισαν επισήμως- υπαινισσόμενη ενδεχομένως ότι έχουν απομακρυνθεί κάπως.

Ένα τηλεοπτικό συνεργείο εντόπισε τον πρώην αθλητή έξω από το γυμναστήριό του στον Μαϊάμι και εκείνος τόνισε ότι δεν είναι μόνος του.

Πηγή φωτό: Skynews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ