Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ΦΩΤΟ από το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Την πιο γλυκιά και τρυφερή περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καθώς εδώ και 2,5 μήνες έχει έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους, ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του Κικίλια junior. Η ευτυχισμένη μαμά δέχτηκε δώρο δύο φορμάκια από φίλη της και θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία το γαλάζιο και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στο παιδικό δωμάτιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας την ημέρα που έγινε πατέρας ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία κρατούσε το χέρι της συζύγου του και την οποία είχε συνοδεύεσει με το μήνυμα: “Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ