Λουκάς Γιώρκας:Παλιότερα όταν έλεγα ότι είχα κρίσεις πανικού νόμιζαν ότι είμαι τρελός

Ο γνωστός τραγουδιστής Λουκάς Γιώρκας αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πάθαινε στο παρελθόν καθώς και στην πίστη του στον Θεό.

“Παλιότερα όταν έλεγα ότι είχα κρίσεις πανικού, νόμιζαν ότι είμαι τρελός. Ένα τεράστιο ποσοστό νέων ανθρώπων μία με δύο φορές στη ζωή του παθαίνει κρίση πανικού και σίγουρα είναι καλό να γνωρίζει ότι δεν είναι τίποτα, είναι συσσωρευμένο άγχος, το οποίο πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διαχειριστούμε. Εγώ το πέρασα και σκληρά, αλλά πέρασε, έχει έξι χρόνια που δεν μου έχει συμβεί”, είπε ο Λουκάς Γιώρκας μιλώντας στο “The 2Night Show”.

“Έχω πνευματικό. Πάντα είχα. Βρίσκω καταφύγιο στη θρησκεία. Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος, είχα κακή αντίληψη για το τι σημαίνει εκκλησία, για το τι σημαίνει θρησκεία. Μου έκανε κακό, όχι η εκκλησία, εγώ…Τώρα, η πίστη μου είναι σε όλα παρούσα. Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω ότι όλα έρχονται στη σωστή στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Αν βιώσεις αυτή την παρουσία στη ζωή σου, δεν σταματά να είναι κοντά σου”, ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ