Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο κορονοϊός την κρατά μακριά από τον πρίγκιπα Φίλιππο

Απίθανο θεωρείται να επισκεφθεί τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Η βασίλισσα, που ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση του συζύγου της, δεν θα της επιτραπεί να τον επισκεφθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Σεντ Μπαρτς στο Λονδίνο, όπου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα.

Κι αυτό γιατί οι επισκέπτες αποκλείονται επί του παρόντος, εκτός από ειδικές περιστάσεις, όπως στο τέλος της ζωής του αγαπημένου τους προσώπου.

Η βασίλισσα δεν επισκέφθηκε τον σύζυγό της ούτε στο νοσοκομείο του Βασιλέως Εδουάρδου Ζ’, καθώς πάντα είναι διακριτική και δεν θέλει να προκαλεί διαταραχή στις ζωτικές εργασίες οποιουδήποτε νοσοκομείου και γνωρίζει ότι η παρουσία της θα προκαλέσει περιττή πίεση στο προσωπικό στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι η βασίλισσα θα είναι μακριά από τον σύζυγό της εδώ και 73 χρόνια, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την πολιτική του Σεντ Μπαρτς, αν και γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους “το κύριο καθήκον μας είναι οι ασθενείς που υπηρετούμε και για να διατηρήσουμε την ασφάλειά τους ανά πάσα στιγμή, πρέπει να ελέγχουμε το επισκεπτήριο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ