Μουζουράκης: Η μητέρα του, οι λιποθυμίες από τα νεύρα και η… Αργυρώ – Πώς συνδύασε τον ΠΑΟΚ με τον Άρη

Η μητέρα και ο αδελφός του Πάνου Μουζουράκη, του έκαναν έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια.

“Γεννήθηκα στη Ζυρίχη. Όταν ήμουν 8 ετών ήρθαμε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήμουν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ. Μου φαινόταν λογικό γιατί ήθελα να είμαι με τον νικητή, οπότε επέλεξα τις καλύτερες ομάδες σε κάθε άθλημα” περιέγραψε. Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή και λόγω των ελληνικών του. “Ακόμα δυσκολεύομαι στην προσαρμογή. Είχα δυσκολίες στο σχολείο. Ήταν απότομη η προσαρμογή μου” τόνισε.

Ο “Μουζού” αναφέρθηκε και σε μια συμμαθήτρια του, την Αργυρώ, η οποία του έμεινε αξέχαστη λόγω της λέξης “ρήμα”.

Στη συνέχεια η Ελένη Μουζουράκη, μητέρα του Πάνου και ο αδελφός του, Μανώλης περιέγραψαν την δική τους εκδοχή από την παιδική ηλικία. Αν και όλος ο κόσμος τον ξέρει ως Πάνο, η οικογένεια του τον αποκαλεί “Παναγιώτη”.

“Ο Πάνος ήταν ένα δώρο που μου έκαναν οι γονείς μου” είπε ο Μανώλης, ενώ αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να τον πετύχει με ένα 45άρι δισκάκι. Βέβαια ο Πάνος συμπλήρωσε ότι δεν ήταν μόνο ο δίσκος που εκτοξεύτηκε προς την μεριά του αλλά και αρκετά άλλα αντικείμενα, με πιο επικίνδυνα τα βελάκια!

Η μητέρα του με την σειρά της περιέγραψε ότι ο Πάνος όταν ήταν μικρός και δεν του γινόταν το χατίρι, τότε λιποθυμούσε από τα νεύρα του. Μάλιστα είχε συμβουλευτεί και γιατρό. “Του λέω συνέχεια να μην καβαλήσει το καλάμι” συμπλήρωσε η κ. Ελένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ