Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν παρακολουθώ πολύ το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και στις συζητήσεις που είχε κάνει με την παραγωγή προκειμένου να το παρουσιάσει.

“Δεν το παρακολουθώ πολύ. Ξεκίνησα να το βλέπω λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό… Το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο χαλάει την άγνοια που είναι και το βασικό συστατικό. Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor .Οι συζητήσεις που είχαμε κάνει έγιναν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει όλο αυτό, αλλά τελικά δεν προχώρησαν. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε πολύ στο φετινό Survivor, έχει τις ατάκες του, είναι καταπληκτικός και μπράβο του γιατί κατάλαβα ότι έφυγε ξαφνικά αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Εγώ θα το παρουσίαζα μόνος μου, η συζήτηση έγινε εφόσον δεν θα το παρουσίαζε ο Σάκης αλλά δεν προχώρησε”, είπε ο Ντάνος μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show και πρόσθεσε:

“Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στα social media, δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor. Μόνο και μόνο από το ότι οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται. Η τοποθεσία είναι διαφορετική. Το ψάρεμα είναι πολύ σημαντικό και η τοποθεσία που μπορεί να σου δώσει ψάρια. Στη δική μας περιοχή είχε πολύ κύμα. Δεν τα βλέπαμε τα ψάρια”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ