“Λύγισε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω την απώλεια του Θάνου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του Θάνου και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Tik Talk”.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του όταν κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού βίντεο έγινε αναφορά στον αδελφό του και προβλήθηκαν φωτογραφίες που ήταν μαζί. “Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Χίλια συγγνώμη. Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σημείωσε:

“Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με συγκινεί ο γιος μου, με συγκινούν ιστορίες που έχω ζήσει, εκπομπές που έχω ζήσει, τόσες γυναίκες, τόσοι γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα τη απώλειας… Βρίσκομαι σε μια φάση μετά από έναν χρόνο να μην έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Πρακτικά σημαίνει ότι κάνω ότι δεν έχει συμβεί, ότι έχω τη δυνατότητα να του τηλεφωνήσω και να του μιλήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν και είναι πάρα πολύ ιδιαίτερη η σχέση με τον αδελφό μου… Με τον Θάνο έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα. Δούλευε πατρικά από μικρή ηλικία, με προστάτευε πάντα και ήταν σαν ο μεγάλος αδελφός – πατέρας μου…Αυτή η σχέση δεν άλλαξε με τον χρόνο, πάντα ήταν αυτή”.

Σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε είπε μεταξύ άλλων: “Από εκεί που είχα λεφτά και σπίτια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Εμένα τα τελευταία χρόνια, πάνω από τρία – τέσσερα – πέντε με έτρεφε ο αδελφός μου. Μου έδιναν κάποια χρήματα από πνευματικά δικαιώματα σχετικά με τη μουσική μου, αλλά μου τα έπαιρνε κάποια τράπεζα. Δεν είχα κανένα κομπόδεμα, δεν είχα ούτε ένα ευρώ… Ήρθε ο αδελφός μου με τη γυναίκα του και μου λέει ‘άκου να δεις, δεν θα σκάσουμε, δεν θα πεθάνουμε, όσο έχουμε χρήματα θα το παλεύουμε. οτι θα έκανε κι εσύ για εμένα, θα το κάνω τώρα εγώ’… Επειδή δεν είμαι καλομαθημένος, μπορούσα να ζω και με τι τίποτα, με τα μακαρόνια που έχουν μείνει, δεν έγινε και τίποτα και να ένιωθα και καλά”.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ