Ζένια Μπονάτσου: Φοράω ακόμα τα ρούχα του μπαμπά μου – Τι είπε για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ζένια Μπονάτσου το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου». Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. «Με όλα αυτά που συμβαίνουν δε νομίζω ότι είναι κανενός η χρονιά… με την τέχνη δεν μπορούμε να βιοποριστούμε», είπε η νεαρή ηθοποιός, τονίζοντας ότι όπως χιλιάδες άλλοι νέοι άνθρωποι κάνει κι άλλες δουλειές για να ζήσει.

«Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου. Προτιμούσα να κοιμηθώ σε μια φίλη μου δύο μέρες και να περάσουμε καλά και να με φιλοξενήσει, αν εγώ δεν είχα φαγητό στο σπίτι να φάω, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα οπότε είναι αστείο να λέω εγώ “δεν είχα χρήματα να πάρω ένα ταξί” ή “δεν είχα να φάω»», δήλωσε σχετικά.

Η Ζένια αποκάλυψε ότι μικρή είχε «κόλλημα» με τις Hi5, ενώ είπε ότι έχει αρκετά ρούχα του πατέρα της που τα φοράει. «Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα», ανέφερε.

«Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι -ντρέπομαι που το λέω- αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά, γιατί ήταν πανύψηλη», είπε για τη Ζωή Λάσκαρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ