Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο έρωτας καλά κρατεί

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους στη Θεσσαλονίκη! Οι δυο τους, αν και περνούν αρκετό χρόνο χωριστά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, ανταμώνουν σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι, την περασμένη Τρίτη, όταν όλα στην Αθήνα είχαν παγώσει λόγω της επέλασης της «Μήδειας», η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος απολάμβαναν τη βόλτα τους στην ηλιόλουστη παραλία της συμπρωτεύουσας, ενώ συναντήθηκαν με καλούς φίλους τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, παρότι στην αρχή της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον νιώθουν τόσο καλά που δεν δίστασαν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους γιορτάζοντας την ημέρα των ερωτευμένων.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια ευχήθηκε στον αγαπημένο της «χρόνια πολλά», ανεβάζοντας στο προφίλ της μια φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του πει πόσο πολύ θα ήθελε να βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ