Μαρία Μπεκατώρου: Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω – Τι είπε για τα κρούσματα στο YFSF

Στην Πολυξένη Καραμίχα,

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται πως η τηλεόραση είναι το οξυγόνο της. Μας εξηγεί γιατί δεν δικαιολογεί την αλλοίωση της προσωπικότητας λόγω της δουλειάς στην τηλεόραση, γιατί δεν θέλει να παρουσιάσει talk show ή μαγκαζίνο, αλλά και ότι τρομάζει στη σκέψη να μείνει εκτός τηλεοπτικού «αέρα». Παράλληλα με το «Your face sounds familiar all star», που επιστρέφει για έβδομη σεζόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι του «Still standing», το οποίο την έκανε να καταλάβει πόσο αγαπά αυτού του είδους την ψυχαγωγία.

Τι θα δούμε στο «YFSF all star» που έρχεται;

Θα δείτε ένα καταπληκτικό θέαμα. Στη σκηνή του «YFSF» υπάρχει μόνο ταλέντο. Νομίζω πως ο κόσμος έχει διάθεση να δει ένα ωραίο θέαμα. Θέλει να γελάσει και να ψυχαγωγηθεί με την καρδιά του. Βάζω την υπογραφή μου ότι αυτό το έχουμε καταφέρει!

Ξέρω ότι αγαπάς πολύ το «Your face sounds familiar». Πώς αισθάνεσαι που θα είστε ξανά στον «αέρα»;

Είμαι πολύ χαρούμενη, και που θα ξεκινήσει αλλά και που ξεκινά με αυτή τη μορφή. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο «YFSF». Είμαι ενθουσιασμένη!

Λόγω της πανδημίας υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις. Όταν σου το ανακοίνωσαν, το πίστεψες; Πώς αντέδρασες;

Το κανάλι το συζητούσε πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε κάτι απτό. Όταν έγινε η ανακοίνωση, αν θυμάμαι καλά, από τη χαρά μου δεν κοιμήθηκα και πολύ εκείνο το βράδυ!

Διαβάστε εδώ και εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ