Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Με απήγαγαν δημοσιογράφοι όταν βγήκα από το Survivor – BINTEO

Συνέντευξη στην εκπομπή “Pop Up” στον ALPHA παραχώρησε η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, αποκαλύπτοντας πως την απήγαγαν δημοσιογράφοι του Alter για να μη βγει σε ανταγωνιστική εκπομπή.

«Γνώρισα τεράστια δημοσιότητα εκείνη την εποχή. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί το παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα. Εγώ με το που βγήκα έπαθα σοκ γιατί είχα δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι μου, με παρακολουθούσαν, με κυνηγούσαν, με απήγαγαν. Ήρθαν δημοσιογράφοι από το Alter και με πήραν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι… Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Είχαν μπει δημοσιογράφοι με κρυφές κάμερες μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν γιατί είχα πολλά προβλήματα υγείας όταν βγήκα από το Survivor» αποκάλυψε η νικήτρια του πρώτου Survivor.

«Είχα ζήσει απίστευτες στιγμές, 100 κάμερες στημένες έξω από το νοσοκομείο. Να μην μπορεί να μπει και να βγει κανείς, να τραβάνε φωτογραφίες από τα παράθυρα. Για χρόνια μετά το παιχνίδι είχα ψυχολογικό κόστος, δεν ήταν το ζητούμενό μου η δημοσιότητα. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα, μου βγήκαν κάποια αυτοάνοσα… Για 2-3 χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ