Αγανάκτησε ο Άκης Πετρετζίκης: Φτιάχνει κόμμα, “κατεβαίνει” για δήμαρχος και πρωθυπουργός

Για τρίτη μέρα παραμένει χωρίς ρεύμα ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος μένει στην Αγία Παρασκευή και στη γειτονιά του έχει πέσει ένα δέντρο. Ο γνωστός σεφ αναφέρει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση ούτε από τον δήμο ούτε από τη ΔΕΗ και είναι έτοιμος να ιδρύσει κόμμα και να είναι υποψήφιος αρχικά για δήμαρχος και μετά για… πρωθυπουργός. “Ο Δήμος λέει η ΔΕΗ… Η ΔΕΗ υπάγεται στον Δήμο…3 μέρες η ΔΕΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής μάλλον πήγε για χιονοπόλεμο.. Η ΔΕΗ δεν απαντάει…Θα κατέβω δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Τουλάχιστον σε ανάλογη περίπτωση θα μαγειρεύω στον κόσμο. Και μετά την τετραετία θα κατέβω για Πρωθυπουργός” αναφέρει ο Άκης, ο οποίος έχει σκεφτεί πως το κόμμα του θα λέγεται “Ένωση Μαγείρων Ελλάδος”.

Ο γνωστός σεφ δεσμεύεται να μαγειρεύει live κολοκυθοκεφτέδες από το Μαξίμου και να φτιάξει NAΜMOS στην Ομόνοια για να μην χρειάζεται ο κόσμος να πηγαίνει στη Μύκονο.

Επίσης ανακοίνωσε το υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο θα αναλάβουν χαρτοφυλάκιο και γνωστοί σεφ, όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Λουκάκος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντίζας και ο Έκτορας Μποτρίνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ