Σταμάτης Γονίδης: Τι απάντησε για τη δήλωσή του περί βιασμών που προκάλεσε σάλο

Ο Σταμάτης Γονίδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις του σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook και έριξε τα “βέλη” του στην Αντελίνα Βαρθακούρη λέγοντας : “Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της”.

“Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου, (δεν το κάνουν μόνο σε έμενα αυτό,)για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης “, έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ