Έλλη Κοκκίνου: Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη

H Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έχει βιώσει από συνάδελφο της και μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος ζητούσε να της χαμηλώνουν το μικρόφωνο για να μην ακούγεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “DownTown” Κύπρου και αναφερόμενη στον ‘πόλεμο με τα κλειστά τηλέφωνα’ είπε: “Αυτά υπήρχαν εννοείται, δεν είναι το ίδιο όμως με την σωματική και λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν, και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν κι εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι”.

“Στεναχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου ‘Εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; Ή εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;’ Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα”, πρόσθεσε η Έλλη Κοκκίνου.

Πηγή πληροφοριών: DownTown Κύπρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ