Βλαντή: Έχω θυμώσει που αμαυρώνεται ο χώρος μας – Δεν μου αρέσουν τα ιντερνετικά δικαστήρια

Για την δύσκολη περίοδο που περνάει, καθώς τα θέατρα συνεχίζουν να είναι κλειστά μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή. Επίσης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για ανθρώπους του θεάτρου.

«Είμαι υπέρ αυτού να βγαίνουν και να μιλούν. Οι γυναίκες το κάνουν κυρίως. Το πότε δεν θα μας το πει κάποιος, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Υπάρχουν ειδικοί να το αναλύσουν. Δεν μου αρέσουν τα ιντερνετικά δικαστήρια. Να πει κάποιος κάτι, τα υπόλοιπα αν χρειαστεί να τα πει εκεί που πρέπει” περιέγραψε.

“Είναι καλό που υπάρχει μία συσπείρωση αλλά διαφωνώ με το να βγει ο καθένας να πει το μακρύ και το κοντό του. Αυτό με ενοχλεί. Έχουμε βήμα αλλά να έχουμε και λόγο και τρόπο να πούμε αυτό που θα πούμε” πρόσθεσε.

“Δεν επιτρέπεται σε κανέναν. Όταν οι ταλαντούχοι σου δημιουργούν βία και ψυχολογικό κόστος, δεν δικαιολογείται και καλό είναι να λέγεται. Στον χώρο μας οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί. Το λέω για τους γονείς που ακούν, μην πουν στο παιδί μην κάνεις αυτό. Έχω θυμώσει πιο πολύ που αμαυρώνεται ο χώρος μας, με ενοχλεί. Δεν είναι θέμα γενιάς, είναι ανθρώπων” σημείωσε.

“Μέσα μου είμαι ηφαίστειο, αλλά δεν μου φταίνε οι άλλοι” περιέγραψε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ