Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμά της μετά το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της – ΦΩΤΟ

Ένα story ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram η Έρρικα Πρεζεράκου όπου αποκάλυπτε ότι θα κάνει το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι μετά το ατύχημα τον Αύγουστο στην Κύθνο. Τότε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε πει: “Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα αλλά έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά ο γιατρός μου, ο κ. Σπυρίδωνος”. Ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος δήλωσε ότι “τώρα είναι καλά. Θα παρακολουθηθεί. Πρέπει να αποφευχθεί η φλεγμονή. Την παρακολουθούμε ιδιαίτερα όσον αφορά στον παράμεσο γιατί η βιωσιμότητά του είναι δύσκολη”.

Μετά το δεύτερο χειρουργείο ανέβασε δεύτερο insta story όπου ενημέρωνε τους θαυμαστές της για την εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας της. “Μου είπε ο γιατρός πως σε λίγους μήνες θα παίζω τένις… Πού έχω βάλει την μπαντάνα μου, θα τρελαθώ!” έγραψε στη φωτογραφία που ποζάρει μετά την επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι η Έρρικα έπεσε στη θάλασσα από ταχύπλοο με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό στα δάχτυλα του χεριού της από την προπέλα. Άμεσα διεκομίσθη στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί κατάφεραν έπειτα από ένα 5ωρο χειρουργείο να πετύχουν συγκόλληση. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αυτό δεν ήταν εφικτό για το μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ