Άγριες Μέλισσες – Πανταζάρας: Τον απεχθάνομαι τον Τάκη Δοξαρά – Δεν με άντεξα, έσπαγα μέσα μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show”, και μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στις “Άγριες Μέλισσες”. Ο “Τάκης Δοξαράς”, ο μπουζουξής από την Τρούμπα, διεκδικεί την Δρόσω με κάθε τρόπο και προκαλεί το τελευταίο διάστημα πολλές αντιδράσεις στο Διαφάνι.

“Είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος για εμένα. Δεν έχει ρίζες, οπότε έτσι έχει μάθει να επιβιώνει, επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Είναι μια διαρκής μάχη. Τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν μπαλαντέρ, είναι εισβολέας, μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία” λέει ο Αργύρης Πανταζάρας και συμπληρώνει για το ρόλο “Έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική”.

Κι όμως ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται μερικές φορές τον ρόλο του. “Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που πραγματικά εγώ δεν με άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Λέω πως μιλάω έτσι σε άνθρωπο;”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ