Κατερίνα Ζαρίφη: Βλέπω αισθησιακές ταινίες όπως βλέπουν και οι άντρες – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ ξεκαθάρισε αν είναι σε σχέση με τον Αναστάσιο Ράμμο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα στο J2US, που ήταν η μεγάλη μου τρέλα. Εγώ είμαι λίγο μετεωρίτης. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έναν δραματικό ρόλο. Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν και οι άντρες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα Γκουσγκούνη. Δεν έχω αγαπημένες ταινίες. Θεωρώ φοβερή ταινία τον “Ηδονοβλεψία”», αποκάλυψε η Κατερίνα.

Σχετικά με το γιατί δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια, η ίδια απάντησε: “Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live”. Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή”.

Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε και στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της Αναστάσιο Ράμμο. “Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με τον Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ