Στη δίνη σκανδάλου γνωστός ηθοποιός – Διέρρευσαν μηνύματα για τη σεξουαλική του ζωή

Αποσύρεται από την ταινία που θα πρωταγωνιστούσε με την Τζένιφερ Λόπεζ ο Άρμι Χάμερ, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται, σύμφωνα με το οποίο διέρρευσαν προσωπικά του μηνύματα σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή. Όπως επιβεβαιώνει η Page Six, ο ηθοποιός αποχωρεί από την ταινία, μία κωμωδία δράσης, που αναμενόταν να ξεκινήσει αυτό το έτος η παραγωγή της. Πηγή κοντά στην παραγωγή είπε ότι ο Χάμερ αποχωρεί και εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στην Page Six: “Δεδομένης της ημερομηνίας που θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα, ο Άρμι ζήτησε να αποχωρήσει από την ταινία και εμείς τον στηρίζουμε στην απόφασή του”.

Ο ίδιος ο Άρμι είχε πει ότι “δεν απαντώ σ’ αυτές τις αηδίες αλλά υπό το πρίσμα των άγριων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων εναντίον μου, δεν μπορώ με ήσυχη τη συνείδησή τμου να αφήσω τέσσερις μήνες τα παιδιά μου για να γυρίσω μια ταινία στον Άγιο Δομίνικο. Η Lionsgate με στηρίζει και εγώ τους είμαι ευγνώμων γι’ αυτό” έγραψε σε δήλωσή του στα Μέσα.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη σκανδάλου, καθώς μηνύματα που φέρεται να έχει γράψει αυτός στο Instagram διέρρευσαν και σ’ αυτά περιγράφονται γλαφυρά φαντασιώσεις για βιασμό, κανιβαλισμό και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Τα μηνύματα αυτά χρονολογούνται από το 2016 και κάποια είναι πιο πρόσφατα, από τον Φεβρουάριο του 2020, εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένος με την πλέον τέως σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς. Ο γάμος τους τελείωσε έπειτα από 10 χρόνια. Πηγές κοντά στην Ελίζαμπεθ επιβεβαίωσαν ότι γνώριζε για τις απιστίες του και τη σχέση του με τη Λίλι Τζέιμς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ