Πρίγκιπας Ούιλιαμ-Πρίγκιπας Χάρι: Έπεσαν οι γέφυρες επικοινωνίας μέσα στις γιορτές

Επανασυνδέθηκαν τα δύο αδέλφια, πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών και τώρα επικοινωνούν τακτικά, όπως υποστήριξε ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων. Ο Χάρι και η Μέγκαν αυτήν τη στιγμή ζουν στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα σε μια έπαυλη 14 εκατ. δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα με τον γιο τους Άρτσι, αφού παραιτήθηκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα πριν από έναν χρόνο.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αναλάβει αυξημένες πριγκιπικές υποχρεώσεις και οι επαΐοντες των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ ετοιμάζονται να αναλάβουν ηγετικό ρόλο. Η οικογένεια του Ουίλιαμ πέρασε την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους στο Νόρφολκ. Η ειδική επί των Ανακτόρων Κέιτ Νίκολ είπε στο Entertainment Tonight ότι οι δύο οικογένειες απόλαυσαν αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες και βιντεοκλήσεις στη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς. “Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες τώρα απ’ ό,τι ήταν. Για αρχή, μιλάνε και μάλιστα μιλάνε αρκετά συχνά. Είχαν μεγάλη επικοινωνία μέσα στις γιορτές”.

Η ίδια είπε ότι η σχέση ανάμεσα στα αδέλφια μπορεί να “αναρρώσει” σε σημείο που ο δεσμός να ξαναγίνει δυνατός. Ωστόσο, πλέον υπάρχει ένας ωκεανός ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τα αδέλφια έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους. Η Νίκολ πρόσθεσε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι προσπαθούν για άλλο ένα παιδί γιατί θα ήθελαν πολύ να κάνουν αδελφάκι για τον Άρτσι.

Πάντως, ο βιογράφος των γαλαζοαίματων, Ρόμπερτ Λάσι, μιλώντας στο Elle.com, είπε ότι μέσα στο έτος θα υπάρξει ένα είδος επανασύνδεσης αλλά η σχέση των αδελφών δεν θα γίνει ποτέ ξανά η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ