Στέφανος Κορκολής: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκίνησε ο Στέφανος Κορκολής μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο γνωστής συνθέτης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας με την Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκαν στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ είπε πως πρόκειται για μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ και πως όλη αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να πετάξει τους ‘τοξικούς’ ανθρώπους από τη ζωή του.

“Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω”, ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής.

“Πρέπει να μάθουμε να ακούμε τον γιατρό μας και να μας λέει πράγματα για τη κατάστασή μας. Να μην ωραιοποιούμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράει ωραιοποίηση. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να το αντιμετωπίσω. Όταν πήγα να κάνω τις πρώτες μου θεραπείες και έβλεπα άλλους σε χειρότερη κατάσταση, έλεγα “εγώ δεν έχω τίποτα”. Προληπτικά να κάνουμε ελέγχους, γιατί προχωράει η ιατρική” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ