Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Πρώτα Χριστούγεννα για το λαμπερό ζευγάρι

Της Νίκης Κώτσου

Μέσα στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκει καθημερινά… «Pop up» τρόπους να μας φτιάχνει τη διάθεση. Το ίδιο κάνει και μιλώντας στη Realnews, τονίζοντας ότι εκείνο που της λείπει περισσότερο είναι οι αγκαλιές: «Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος για την πανδημία και ο πλανήτης θα ξαναβρεί την ισορροπία του σε όλα τα επίπεδα! Μακάρι αυτή να είναι η τελευταία δυσάρεστη έκπληξη που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και κάθε απρόοπτο από εδώ και πέρα να μας κάνει να αγκαλιαζόμαστε μόνο από χαρά».

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με ενθουσιασμό, αλλά και με πολλές ευαισθησίες. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα της ξεχώρισε και αγάπησε και ο σύντροφός της, ράπερ Snik, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες συγκατοικούν στα βόρεια προάστια. Από την άλλη, η Ηλιάνα δεν έχει μάθει να βολεύεται, δεν της αρέσουν τα flat συναισθήματα, γι’ αυτό και συχνά μάς εκπλήσσει με την ανατρεπτικότητά της. Αν και έγινε ευρέως γνωστή ως κριτής στους προηγούμενους κύκλους του «Greece’s next top model», πλέον κάνει σόλο καριέρα ως παρουσιάστρια, δοκιμαζόμενη σε ένα καθημερινό, ζωντανό μαγκαζίνο στον Alpha.

Ωστόσο, δεν έχει αφήσει τη λαμπρή καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς συνεχίζει να εμφανίζεται σε πασαρέλες και να ποζάρει για περιοδικά μόδας. Κορίτσι για σπίτι Μπορεί να συγκαταλέγεται στη λίστα με τις ωραιότερες Ελληνίδες, παραμένει όμως προσιτή, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει την ευτυχία και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή, αφού η σχέση της με τον Snik διανύει την καλύτερη φάση της. Η Ηλ. Παπαγεωργίου γνωρίζει καλά ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι, γι’ αυτό φροντίζει να μαγειρεύει καθημερινά για τον σύντροφό της. Ανυπομονεί, μάλιστα, να ετοιμάσει τις χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ της και να στρώσει το γιορτινό τραπέζι για πρώτη φορά στο καινούργιο τους σπίτι. Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι ιδιαίτερα, αλλά δεν παύουν να είναι ζεστά και γεμάτα αγάπη.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ